Flams och trams
Okej kära vänner... Jag vet att jag borde skärpa till mig rejält med mitt skrivande. Och jag vill rikta ett STORT tack till alla mina trogna läsare som är in och kikar var och varannan dag trots min (förhoppningsvis tillfälliga) passivitet.

Mina två närmsta vänner åker hem till Sverige om någon enstaka vecka så nu är det väldigt kämpigt. Pedikyr imorgon, ansiktsbehandling förra veckan, fika i mängder, pooldater och shoppingturer. Har fått gliringar om att jag borde gifta om mig med min kära vän eftersom vi ändå gör allt tillsammans morgon middag kväll. Men jag antar att det skulle förta lite av det roliga...

Jaja nu på slutet har jag fått känna på lite vad det här med hemmafru innebär och så tokigt är det ju inte. Min brorsa har varit hit och vänt en sväng till. Vi hann med att käka krabba, sniffa dofter och köpa saris samt chapati i little india och gå på nattsafari på Singapore Zoo. Det började med en åktur i mörkret bland lejon och elefanter och slutade med att Oscar dansade naken på scenen. Hans mest trogna kines-fans vinkade av honom på flygplatsen.

What else... Varit på 2-årskalas och imorgon är det Sigrids tur att ha kalas. Närmare 10 vilda busungar kommer hit och äter kaka. Har precis tagit ur en citron och limepaj ur ugnen. Dessutom blir det vaniljbullar samt apelsin och chokladkaka plus massor av frukt. Tjejen är förväntansfull. Känns nästan som lite julvaka för tillfället. Peter är precis hemkommen från en golftävling på banan här bredvid. Han påstår att om de räknat med handikapp hade de så klart vunnit i stället för att kommit sist. Typ.

Usch, nackdelen med att man aldrig skriver är att när man väl börjar går det inte att sluta. Jag har iaf bestämt mig att om något under sker och vi på något vis skulle bli kvar ett år till så kan jag nästan lova att dela med mig av den ocensurerade delen av mitt liv här nere. Lite som love me or hate me.

Vill skriva om så mycket mer som när vi var på middag i söndags och kom hem 00.30 så jag var tvungen att låta barnen skolka från skolan dan därpå för att orka med eller om våra heldagar i poolen med Mc Donalds home-delivery men det känns viktigare att jag går och lägger mig. Innan det spårar ur ännu mer. Love u all!
Publicerat: 2010-05-12
Extra
extraright